Bilrensesæt

Hvis dine bilvaskeapparater til hjemmet har brug af flydende opvaskemiddel fra køkkenet, gør du alt forkert. Synthetic Guys’ bilvask fjerner snavs og snavs med en pH-ikke-partisk opskrift, der er beskyttet på alle overflader af dit køretøj. Den har en skummende Bilvask specialist til de største bobler og en ny duft af honningdug. For at forpligte det rigtige rengøringsmiddel til bilvask, vil du virkelig have det rigtige rengøringsinstrument. Chemical Wash-handsken renser effektivt dit køretøj uden at ridse din maling. Den er lavet af et ekstravagant, delikat og fastholdende mikrofibermateriale og er mere ligetil at kontrollere end et håndklæde.

Voksning af dit køretøj med konventionel limvoks kan være en lang og monoton interaktion. I tilfælde af at du har brug for sikkerheden og gnistret fra voks på ingen tid, kan 303 Touchless give det. Sprøjtet bruger en SiO2-base (siliciumdioxid) til at gøre en hydrofob og UV-obstruktion på maling, og den er desuden beskyttet til brug på vinduer og hjul. Det gjorde mit køretøj skinnende, glat og frastødende vand længere end andre vokstyper, jeg har brugt.

SuperClean Degreaser har et stort antal rengøringsmuligheder, så det viser sig at være nyttigt til en betydelig del af dit køretøjs behov. Jeg vil ikke foreslå at bruge det godt til at gå på din maling, men det gør noget fantastisk ved at rydde op i udviklet olie, snavs eller jord på din motorhule, underkroppen eller udstødningsrør. Når den er svækket, arbejder den også virkelig hårdt på at rense tæpper, gulvmåtter og kromstykker. Brush Hero, der beskrives som “en definitiv detaljebørste”, er ideel til rengøring af køretøjsdele – generelt eksplicit intens til at nå frem til områder som fælge. Det inkluderer et drejeligt børstehoved, der er drevet fuldstændig af vandspænding fra en norm


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *